Veled Teljes

veled teljes

2023. December 16- a felejthetetlen nap marad számunkra: ekkor nyitottuk ki először előttetek a Veled Teljes teázó- kávézó ajtaját, és ezzel együtt egy régi álmunk vált valóra!

Fantasztikus hetek – hónapok állnak mögöttünk.

Nagyon sok tervezéssel- szervezéssel eltöltött idő,  jó néhány álmatlan éjszaka, rengeteg telefon, és sok- sok munkaóra…Volt sok nevetés, sok-sok könnycsepp, bizonytalanság és kétségbeesés, ért minket sok öröm, és akadt visszahúzó erő is bőven! De ha összegeznünk kell, akkor ezeket a hónapokat, heteket sosem cserélnénk el semmivel sem!

Imádtam/ imádtuk minden percét!

A kávézó – teázó régi álmunk volt.

Egy olyan helyet szerettünk volna létrehozni, ahol Veletek lehetünk, ahol egy csésze tea, egy finom kávé mellett megpihenhettek, barátokkal beszélgethettek, finomat reggelizhettek, akár randizhattok is. Azzal, hogy belevágtunk a kávézó létrehozásába, jócskán átléptem/ átléptük a komfortzónánkat, viszont ez volt eddigi életem/ életünk egyik legjobb döntése. Mióta a kávézó kulcsait átvettük, sokminden történt, sokminden megváltozott!

Hiszem, hogy nincsenek véletlen találkozások.. sem események.. Ezalatt a néhány hónap alatt fantasztikus Emberekkel hozott össze bennünket a sors. Akiknek bármilyen módon is köze volt a kávézóhoz: részt vett a tervezésben, a felújításban, akik a legfőbb támogatóink, segítőink voltak, egytől – egyig mind csodálatos Emberek!

A nyitás óta eltelt egy hét.. ez a CSODA tovább folytatódik!

Ezalatt az 1 hét alatt, törzsvendégeink lettek, fantasztikus emberekkel ismerkedtünk meg, csupa pozitív visszajelzést, dícséretet kapunk Tőletek! Hálásan köszönjük Mindnyájatoknak a támogatást, a szeretetet!

“ Abban a pillanatban amikor megállmodtad már meg is teremtetted. A hely ahol finom a kávé különleges a tea egy szelet sütemény. Ahol magad lehetsz, mégsem egyedül.

Így lesz: Veled Teljes!”

Réka & Andi